Nunțile Noastre

Nunțile Noastre

Cea mai mare petrecere din viața unui om: nunta! Cu toții ne dorim să iasă perfect, să satisfacă toate gusturile, să nu ne streseze prea tare și să nu ne consume toate resursele. Noi ne propunem să venim în ajutorul clientului cu tot ce putem! Experiența îndelungată în domeniu ne face să putem prevedea multe dintre problemele care pot apărea și să dăm cele mai bune sfaturi mirilor în tot ceea ce ține de mâncarea și băutura marelui eveniment.

Tematicele pot fi foarte diverse, iar cateringul trebuie să rămână în ton cu acestea. La noi nicio nuntă nu seamănă cu alta și suntem mândri nu acest lucru! Nu credem în soluții standard pentru toate problemele, la fel cum nu credem că oamenii sunt la fel. Ne place să ne întâlnim, să ascultăm povestea mirilor, să le ascultăm propunerile și dorințele, să vedem locația și abia apoi să propunem un meniu, un tip de servire, un program. Desigur aceste pot fi iar discutate și modificate până ajung să fie exact pe placul mirilor.

Nunți elegante, cu meniu exclusivist și servire la masă; nunți tradiționale, cu mâncare românească și multă voie bună; nunți non-conformiste, cu bufet suedez și mâncare foarte diversă; pass-around la primirea invitaților sau barbeque în mijlocul petrecerii, chiar lângă invitați; le-am făcut pe toate și suntem dornici să încercam mult mai multe. Pe măsură ce lucrăm mai mult ne vine inspirația și dorința creativă. Bineînțeles ne ajută și mirii noștri, care vin de fiecare dată cu o poveste nouă, cu o idee pe care nu am mai auzit-o și pe care abia așteptăm să o așezăm într-un context. Rezultatul aproape de fiecare dată: nunta mult visată!

Să nu uităm de tort! Punctul culminant al oricărei petreceri! Un alt brainstorming urmat de o degustare și de alegerea nu numai a tipului de tort, de gust și ingrediente, ci și a designului, culorilor și prezentării. Încă nu am avut clienți pe care să nu îi auzim spunând „Este cel mai bun tort pe care l-am mâncat vreodată!”. Și sincer, și noi încă credem asta, după ce am degustat muuulte lucruri, în căutarea progresului.

Nu în ultimul rând venim în întâmpinarea clienților noștri cu soluții logistice pentru amenajarea sălii. Dispunem de tot ceea ce ține de mobilier de petrecere și ne putem ocupa de asemenea de elemente de decor ale sălii, aranjamente florale, plante decorative, lumini de atmosferă și multe altele. Trebuie doar să le numiți și împreună găsim soluții.

Fotografiile arată doar o parte din poveștile trăite alături de clienții noștii. Sperăm că o parte suficient de reprezentativă 😊

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Suna acum