Baby Friendly Catering

Este petrecerea copilului tău și vrei să aibă toți invitații „acces” la toate felurile de mâncare? Ții mult la dieta echilibrată a întregii familii, dar în special a copilului tău? Știm cu toții ca este o provocare să găsești meniul potrivit unei petreceri unde copii au vârste diferite, iar invitații sunt și adulți. Credem că stilul sănătos din viața de zi cu zi trebuie continuat și la petreceri, iar exemplul dat de adulți este foarte important. Noi vă putem ajuta să alegeți un meniu variat, sănătos și gustos, care va fi apreciat de toți invitații, de la mic la mare.

Fie că este vorba de un botez, o petrecere aniversară sau doar o întâlnire între prieteni noi vă propunem meniuri adaptate copiilor încă din primele luni de diversificare. Preparate delicioase fără sare, zahăr, aditivi sau amelioratori, aranjate cât să ii atragă până și pe cei mai pretențioși copii. Folosim doar ingrediente naturale, combinăm fructe sau legume, diferite tipuri de leguminoase sau făinuri pentru a spori savoarea produselor noastre.

Suntem atenți și la nevoile speciale ale unora dintre copii, cum ar fi alergii sau intoleranțe, prin urmare nu ezita să ceri o ofertă adaptată, iar noi vom avea grijă să ocolim cu grijă alimentele sau categoria alimentară la care copilul tău manifestă reacții nedorite.

Suna acum