De ce tocmai noi?

Pentru că avem o pasiune pe care o luăm în serios. Și pentru că suntem dedicați și profesioniști în adevăratul sens. Asta înseamnă pentru noi atenție la detaliile care ne diferențiază de competitori, creativitate dar și cultivarea și întreținerea unor relații oneste cu clienții noștri.

Și pentru că oferim full service catering. Asta înseamnă atât servicii de catering cu meniuri flexibile și personalizate, soluții pentru formal events sau daily meetings dar și propuneri de înalta calitate pentru corporate catering, toate acestea completate, la nevoie, cu serviciile de logistică, închiriere mobilier și accesorii pentru evenimente.
Meniurile simple dar delicioase, cu ingrediente naturale și aromate, dar și meniurile elaborate, rafinate, în trend și prezentate modern, ne-au adus în timp performanța și bucuria întâlnirii și reîntâlnirii cu clienții noștri.

Doriți să vă garantăm reușita experienței dumneavoastre gastronomice? Solicitați-ne sfaturi, idei, adaptarea meniurilor la bugetele dumneavoastră dar fără a face rabat la calitate și o să vă răspundem cu promptitudine și o seriozitate constantă. Prima impresie este o impresie de durata!

 

Suntem Eco Friendly, încercând să reducem deșeurile ori de câte ori este posibil. Pentru că mediul are prioritate în planningul nostru de activitate, în cele mai multe cazuri ne aprovizionăm de la producători, fermieri locali, care produc fructe, legume, carne și lactate, fără a folosi aditivi, fertilizatori sau hormoni în procesul de producție.
Pentru că producem doar la cererea clienților noștri, încercam pe cât posibil să nu folosim alimente și ingrediente supraprocesate . Preferând aceasta variantă de aprovizionare, încercăm să oferim pentru mesele clienților noștri, pe cât posibil, o alternativă mai sănătoasă.

Suna acum