Petrecerile de copii

Petrecerile de copii

Ne bucură de fiecare dată când primim o cerere pentru o petrecere de copii! Nimic nu se aseamănă cu energia minunată pe care o dau în jurul lor atunci când sunt liberi să se distreze.

Ne propunem mereu să le venim în întâmpinare cu un meniu echilibrat din punct de vedere nutritiv, cu ingrediente tot timpul naturale și proaspete, care în același timp să le satisfacă dorințele și poftele. De asemenea nu adăugam aditivi, coloranți sau conservanți în procesul de prelucrare a mâncării. Nu lipsesc niciodată fructele și legumele proaspete (doar dacă bineînțeles clientul nu le dorește), gustările sănătoase (biscuiți și batoane făcute cu drag în bucătăria noastră) și desigur platoul principal cu nutrienți complexi, adaptat cerințelor fiecăruia.

Punem accent pe design în special la mâncarea pentru copii, pentru că știm că pentru micuții pretențioși acesta este un detaliu important. Prin urmare în meniul nostru este posibil să găsiți: pinguini din ou de prepeliță cu măslină, corăbioare de ardei gras cu brânză, „ciupercuțe” cu baby mozzarella și roșii cherry, arici din chifteluțe coapte, eclere-șoricei și multe altele.

Venim de asemenea cu multă voie bună, decoruri colorate și jucăușe, veselă potrivită tipului de eveniment și oameni pregătiți să vă ajute cu orice aveți nevoie în materie de mâncare și băutură.

Fotografiile sunt ca de obicei mai relevante, așa că le lăsăm pe ele să vorbească!

[/vc_column][/vc_row]

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Suna acum