04 mai Euroeducational – 19 aprilie
În urma colaborării cu agenția și cu clientul am pus la punct un meniu de welcome coffee, coffee break și de prânz cu aperitive, mâncare caldă și candy bar pentru 200 de peroane. Am ales produse simple, dar gustoase, cu o varietate relativ mică, dar care să se potrivească cu tipul evenimentului. A urmat degustarea cu două săptămâni înaintea evenimentului, pentru a avea timp să modificăm lista de produse după preferințele clietului.
În ziua evenimentului am așezat totul cu grijă, am pregătit sala, bufetele și barul și am așteptat oaspeții. Toată lumea a fost încântată de așezare, decoruri, servicii, dar mai ales de mâncare. Meniul a constat în:
Welcome Coffee
Cafea, lapte condensat, zahar brun
Biscuiti ambalati individual (Kafune)
Ceai, miere
Coffee Break
Cafea, lapte condensat, zahar brun
Biscuiti ambalati individual (Kafune)
Ceai, miere
Lunch
Aperitive
Canape cu pastrama de curcan si remoulade
Bruscheta cu crema de feta si smochine
Bruscheta cu tartar de ciuperci si verdeata – de post
Crostini cu peste afumat, ou si sos de maioneza cu lamaie
Platou principal cald
Pui Cacciatore cu legume si ciuperci
File de salau in crusta de susan alb si negru
Cartofi copti cu ulei aromatizat cu sos de mustar– de post
Ciuperci sotate cu verdeata – de post
Salata Nicoise cu pastai
Salata cu fasole rosie, naut, porumb, fasole neagra, sos de lamaie – de post
Desert
Mini Choux a la creme
Mousse framboise
Prajitura cu mere caramelizate
Soft Drinks
Cafea, zahar, lapte
Ceai, miere[/vc_column_text]
Sorry, the comment form is closed at this time.