De ce tocmai noi?

Pentru ca avem o pasiune pe care o luam in serios. Si pentru ca suntem dedicati si profesionisti in adevaratul sens. Asta inseamna pentru noi atentie la detaliile care ne diferentiaza de competitori, creativitate dar si cultivarea si intretinerea unor relatii oneste cu clientii nostri.
Si pentru ca oferim full service catering. Asta inseamna atat servicii de catering cu meniuri flexibile si personalizate, solutii pentru formal events sau daily meetings dar si propuneri de inalta calitate pentru corporate catering, toate acestea completate, la nevoie, cu serviciile de logistica, inchiriere mobilier si accesorii pentru evenimente.
Meniurile simple dar delicioase, cu ingrediente naturale si aromate, dar si meniurile elaborate, rafinate, in trend si prezentate modern, ne-au adus in timp performanta si bucuria intalnirii si reintalnirii cu clientii nostri.
Doriti sa va garantam reusita experientei dumneavoastre gastronomice? Solicitati-ne sfaturi, idei, adaptarea meniurilor la bugetele dumneavoastra dar fara a face rabat la calitate si o sa va raspundem cu promptitudine si o seriozitate constanta. Prima impresie este o impresie de durata!

Copyright © 2018 EverestCatering.ro
Web Hosting : Web Hotel  |  Web Design : Dezibel Media | A.N.P.C.